Бивши кадри на СДСМ и апологети на власта како граѓански сектор го консултираше Ковачевски

Кои беа претставниците на т.н. граѓански сектор и експерти со кои премиерот Ковачевски се „консултираше“ за францускиот Предлог? Од сликите

Read more