ЦРВЕНИОТ БРАН Е МЕЃУ НАРОДОТ ВО ТАФТАЛИЏЕ – придружете се за заедно да ги промениме правилата на игра!

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, заедно со активистите на ЛО – Карпош се меѓу народот во Тафталиџе. Драги сограѓани, симпатизери

Read more