Црвена Младина: Oд дезертер до премиер – Фала ви ДПМНЕ и СДС

Терористот Таљат Џафери кој во 2001 дезертерише и потоа убиваше македонски синови, денес станува Премиер на Македонија благодарение на двете

Read more