Таеквондистите од клубот “Хулк Академи” бараат правда и рамноправен третман од федерацијата

Соопштение на Левица – Сектор спорт Неодамна, нашиот стручен тим оствари средба со тренерите и основачи на ТК „Хулк академи“

Read more

Нема правда за 80 спортисти од Илинден и Петровец

Реакција на Академија Хулк Нема правда од Македонската Таекводно Федерација за 80 спортски членови на нашата школа. Иако нашиот клуб

Read more

Левица: Македонската таекводно федерација нема слух за молбите на спортските клубови

Реакција на Левица – Сектор спорт Таекводно клубот „Хулк“ уште од 2018 година има проблеми со Македонската таекводно федерација (МТФ).

Read more