Левица: Решението за градба кај Болничкиот комплекс „Воена болница“ да се поништи веднаш!

„​​​​​Го повикуваме градоначалникот Стевчо Јакимовски да ги почитува законите и да го поништи Решението за градба на 17-катницата кај Болничкиот

Read more

На 4 јули го поканиле Стевчо во Американска амбасада, а сега го ставаат на „црна листа“

Градоначалникот на Карпош Стевчо Јакимовски изјави дека зад одлуката да биде ставен на црната листа на американскиот Стејт департмент не

Read more

Апасиев: Пазете да не ви стават нешто во пијалакот, вие што одите по американски амбасади

Катица Јанева и Стевчо Јакимовски се најдоа на „црната листа“ на САД, иако своевремено и двајцата важеа за големи поддржувачи

Read more