(Видео) Јанков: Градоначалник кој се плаши да оди на суд кога смета дека е во право не треба да биде градоначалник

Архитектот и член на Централниот комитет на Левица, Андреа Јанков, во денешната епизода на Тешки муабети го коментира деталниот урбанистички

Read more

Левица: Амнестијата на Јакимовски е срамна – секој што згрешил мора да одговара

„Амнестијата која со закон ја доби Стевче Јакимовски е срамна и понижувачка за жителите на Општина Карпош. Секој градоначалник, но

Read more