Маските на демократите паднаа и сега ќе ги видиме нивните лумпенпролетерски лица

Фејсбук статус на Срѓан Ивановиќ – новинар Маските на демократите паднаа и сега ќе ги видиме нивните лумпенпролетерски лица, како

Read more

Интервју со Срѓан Ивановиќ: Спонзорите на медиумите се главниот извор на цензура

Вчера имаше случај каде текст на ваш колега новинар беше повлечен од страна на редакцијата (во случајот содржината се однесуваше

Read more

Ивановиќ: Организираниот криминал ве моли, не гонете го со Ислам, го боли

Колумна на новинарот Срѓан Ивановиќ за „Слободен Печат“ Во право беше Али Ахмети, претседателот на ДУИ, кога по лидерската средба

Read more