Македонија седма во светот по смртност од корона вирус во последните 7 дена

Според последните податоци на веб страната Статиста, Македонија се наоѓа на седмото место по смртност во последните 7 денови (мерени

Read more

Смртоносната политика на САД за КОВИД – 19 ќе го подели светот, присилувајќи ги земјите да ги преиспитаат своите сојузи

Напишано од Џон Рос, виш научен соработник при Чонгианг Институтот за Финансиски Студии, Ренмин Универзитетот во Кина и поранешен директор

Read more