Мециновиќ: Левица не може да прифати уставни измени

Амар Мециновиќ носителот на ИЕ 2 и портпарол на Левица порача дека подаваат рака за соработка, но под услов да не се потпишат уставните

Read more

(Интервју) Крмов: Опасна е тенденцијата сите услови за добивање државјанство да се намалат

Законот е ефективно блокиран, Димитар Апасиев зеде збор и според деловникот тој може да зборува колку што сака. Неговиот говор

Read more