Дали пратеникот Скендер Реџепи -Зејд бара отцепување на македонските општини?

Албанците не го оспоруваат идентитетот и јазикот на македонскиот народ, но може во блиска иднина да се случат и други

Read more

Крмов: Сите општини во Македонија се македонски!

Изјава на пратеникот Борислав Крмов од политичката партија Левица по изјавата на Скендер Реџепи за одвојувањето на македонските општини кон

Read more

Исмаил: Барањата за некакви албански општини сами на патот кон ЕУ се балистички воскресенија!

Членот на Президиум на Левица, Реџеп Исмаил, реагираше на денешниот собраниски говор на пратеникот Скендер Реџепи, кој ја напушти Алтернатива

Read more