(Видео) Симонов: Државата ќе го обезбеди лекувањето во странство

Ќе откријам еден мал дел од програмата на #Левица за претстојните парламентарни избори: за сите здравствени услуги кои не може

Read more

Симонов: Надворешната политика е најголемата предност на Левица

Пишува: Александар Симонов – член на Презедиумот при п.п. Левица Ги следам истражувањата и анкетите на истражувачките ни институти, каде

Read more

Левица се сретна со делегат од Палестина – Поддршка за палестинскиот народ и осуда за воените злосторства

На маргините на Конгресот на Меѓународниот совет на Светскиот младински фестивал, Координаторот на Секторот за надворешна политика на #Левица Александар

Read more