Левица: Владата нема желба да го реши проблемот со сивата економија

Трендот за зголемување на сивата економија во земјава од ден во ден расте. Според последните статистики 33,2 отсто од бруто

Read more

Левица: Повратокот на ДДВ е понижувачки и ги злоупотребува најсиромашните граѓани

Политичката партија Левица остро реагираше на новата мерка на Владата, потенцирајќи дека повратокот на ДДВ е понижувачки и дека ги

Read more