(Видео) Претседателот на УМС лажел дека присуствувал на седницата на која се гласаше за субвенции на ЈСП

Раководителот на Црвена Младина, Марио Јанески, на својот фејсбук профил објави снимка каде претседателот на УМС, Сергеј Попов, не присуствува

Read more