ОЈО на чело со Абази не реагира за скандалот со државна лотарија

По неодамнешниот договор склучен помеѓу сопственикот на ,,Пуцко Петрол” – Асмир Јахоски и Државната лотарија за изнајмување на објект во

Read more

Криминалното владеење го донесе јавниот долг се поблиску до девет милјарди евра

За покривање на буџетскиот дефицит и враќање на старите долгови, оваа година Владата нè задолжи со НОВИ 1,3 милијарди евра,

Read more

Со европско знаменце СДС И ДУИ ќе се амнестираат од кривична одговорност

Реакција на Политичката Партија Левица Aнтимакедонската и корумпирана власт на ДУИ И СДС, соочена со поразот на претстојните парламентарни избори,

Read more

За ДУИ и СДС безвредни се животите на Албанците

Корумпираноста на олигархиската СДС и неказнетото владеење на ДУИ е обединител во трите големи трагедии на изгубени човечки животи: сообраќајната

Read more

СДС и ДУИ го саботираат предлогот на Левица за платено породилно отсуство на земјоделките

Реакција на АФЖ – Левица Иако денес Собраниската комисија за здравство конечно свика седница на која требаше да се разгледа

Read more

(Видео) Корпоративно ропство: 60 часовна работна недела

Соопштение на Политичката партија Левица Најголемиот грабеж на 21-от век го спроведува Владата на Република Македонија.Штотуку на шверцерски начин и

Read more

СДС и ДУИ со европско знаменце изгласаа ропство

Реакција на Политичката партија Левица Вчера, на шверцерски начин, Сообранието ги изгласа предложените капиталистички измени на Законот зa работни односи.

Read more

(Видео) Бехтел е корумпирана компанија чии директори се осудени за корупција

Говор на пратеникот Борислав КРМОВ за предлог-Законот за утврдување на јавен интерес и номинирање на стратешки партнер, од групата закони

Read more

( Видео) Со законот за експропријација ДУИ и СДС криминалот и корупцијата ги презентираат како јавен интерес

Пратеникот на #Левица, Борислав Крмов, заПредлог-законот за експропријација за „Бехтел и Енка“. „Пред нас е четвртиот закон во редицата закони за

Read more

Левица е последен удар против корпоративната диктатура на СДС

Реакција на Политичката Партија Левица Во овој момент, народот заедно со #Левица во институциите се бори против најголемиот грабеж во

Read more