Црвена младина на Светскиот младински фестивал во Сочи, во друштво со 20.000 младинци од 180 земји

Претставници на Црвена младина на Светскиот младински фестивал 2024 година, каде што активно учество земаа 20 илјади представници од 180

Read more

Делегати од Левица ќе бидат дел од Светскиот младински фестивал

Во улога на претседател на Подготовителниот комитет, Координаторот на на Секторот за надворешна политика при #Левица – Александар Симонов, беше

Read more