Јанчев: Јас дадов и писмена изјава со Република Македонија

И јас кога станав советник во Советот на Општина Гевгелија дадов свечена изјава користејќи Република Македонија. Ама па јас дадов

Read more

Јанчев: Новата претседателка на Зеленски му го честиташе Денот на Европа

Новата претседателка слави Ден на Европа. Така му се обратила на Зеленски на Твитер. “As we selebrate Europe Day”. 9

Read more

Јанчев: Само со сериозна државна интервенција е можен спасот на земјоделието во ИЕ 4

Изјава на САШКО ЈАНЧЕВ, носител на листата за пратеници на #Левица во ИЕ 4, во која рече: “Во изборна единица

Read more

(ВИДЕО) Јанчев објави дел од програмата на Левица за Парламентарните избори

Сашко Јанчев (Носител во ИЕ4) објави дел од мерките на Левица од изборната програма за Парламентарни избори 2024. „Максимирање на

Read more

(ВИДЕО) Левица: Претставување на листата од ИЕ 4

Од левица го претставија четвртото видео, за претставување на Кандидатската листа за пратеници во Изборна единица 4. Сашко Јанчев, член

Read more