Американски воен пилот се замозапали во знак на протест против војната во Газа

Американски воен пилот се замозапали пред израелската амбасада во Вашингтон во знак на протест против војната во Газа и во

Read more

Закана за безбедноста на Балканот – САД ќе го вооружува Косово

Американскиот Стејт департмент одобри потенцијална продажба на Косово на 246 ракети „џавелин“ за проценета вредност од 75 милиони долари, објави

Read more