Очигледно е дека нападот во Москва е спонзориран од други држави, вели портпаролот на владејачката турска партија

Терористичките напади како масакрот во концертната сала Крокус во Москва, обично имаат државни спонзори, кажа Омер Челик, портпаролот на турската

Read more