Левица: Пиарот на Пендаровски го извиси и Ристо Донев- мајстор во дописен шах

Реакција на Политичката Партија Левица Ристо Донев е шеесет годишно лице со церебрална парализа и носител на титулата интернационален мајстор

Read more

Уште еден крик на болните од цистична фиброза: Господа празниците минуваат, немаме време за чекање! Лекот кога?

„Господа, празниците минуваат, а ние пациентите со цистична фиброза немаме време за чекање. Лекот трикафта кога?“. Игор Пехчевски од Берово

Read more