(Видео) Со амин на ДПМНЕ и ДУИ изгласана продажбата на Мауцкер во Охрид

Реакција на ЛО Левица Охрид На денешната седница на советот на општина Охрид, со кршење на Деловникот за работа, насилнички

Read more

Кој треба да профитира од продажбата на Мауцкер

Фејсбук статус на Јована Мојсоска – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Очигледните спинови и манипулации од власта на

Read more

(Видео) Македонија ќе се распродава за 1 евро квадрат?

Видео репортажа од samoprasaj.mk во врска со распродавањето на државно земјиште. „Постои ли опасност Македонија да влезе во модерен феудализам?

Read more