(Видео) Аргентина парализирана: Генерален штрајк против реформите на Милеи

Аргентинските работници денеска започнаа голем генерален штрајк против радикалните мерки за штедење и планираните реформи на новиот претседател Хавиер Милеи.

Read more

Левица: Лицемерието на СДС ги принуди работниците да работат и во недела

Лицемерната СДС, која само прокламативно се грижи за работниците, повторно се докажа како најголем душман на работничката класа! Иако токму

Read more