Нема класно без национално ослободување – провизиите се качени во корист на странскиот капитал

Соопштение на политичката партија Левица Македонската економија има големо присуство на странски банки во домашниот банкарски систем – дури 76.3

Read more

Дали Ковачевски ќе го прифати антипровизискиот закон на Левица како што најави во Собранието

На една од претходните собраниски седници за пратенички прашања пратеникот Димитар Апасиев од Левица праша дали се планира да им

Read more