ДИК прифати еден приговор на „Вреди“, ќе се прегласува во Желино

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната седница на која ги разгледува приговорите од партиите поднесени во врска со парламентарните избори

Read more

Левица поднесе приговор до ДИК за предвремен почеток на изборната кампања од страна на СДСМ

„Денес, политичката партија Левица – како потврден учесник во изборниот процес и подносител на листи на кандидати за пратеници на

Read more