Над 410 илјади евра Општина Куманово исплатила на приватните агенции за привремени вработувања последниве три години

Реакција на Левица – ЛО Куманово Институциите и општините, во изминативе години се сериозно критикувани во јавноста заради објавување тендери

Read more

Левица поднесе предлог-закон за намалување на договорите на определено време

Соопштение на Политичката партија Левица. Откако пратениците од делегитимираната коалиција, СДСМ и ДУИ, гласаа ПРОТИВ предлог-законот на Левица за изменување

Read more