Левица: Децата на политичката елита профитираат од брзите кредити

Реакција на Политичката Партија Левица Фирмите за брзи кредити, кои профитираат од сиромаштијата на граѓаните, станаа “бонбона’бизнис” за семејствата на

Read more

Мециновиќ: Политичката елита не може да одговори на предизвиците на нашето време

Во емисијата ‘‘Утрински печат‘‘ со новинарот Срѓан Ивановиќ, гостуваше портпаролот на Левица, Амар Мециновиќ, кој зборуваше за повеќе актуелни теми.

Read more