Два месеци без плата оставени вработените во Македонски Железници

Реакција на Политичката партија Левица Вработените во Македонски Железници Транспорт веќе втор месец немаат земено плата, односно се’ уште не

Read more

Вработените во ЈП ПУП реагираат – ”Исплатен ни е само дел од платата за февруари од 5000 денари”

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Прилеп: „ЈП ПУП-Паркинзи од Прилеп на своите вработени им има исплатено

Read more

Извршител од Охрид пратил Налог за веќе платен долг пред две години!

До редакцијата на Антропол пристигна писмо од граѓанин кој обвинува дека извршител блокира исплата на плата, иако Владата донесе Уредба

Read more