Во ЕУ струјата е три пати поскапа од Кина, Западот не може да напредува без Исток

Енергетските прашања станаа „заложници на политичката дебата“ во изминатата година и половина, истакна шефот на унгарската дипломатија Петер Сијарто. Источните

Read more

Сијарто: Западноевропските земји не се искрени за проширувањето на ЕУ

Министерот за надворешни работи на Унгарија, Петер Сијарто посочи дека мнозинството земји-членки иако јавно зборуваат дека го сакаат Западен Балкан

Read more