(Видео) Пензиските реформи протуркани на мала врата во парламентот – Франција гори

Француската влада ја „протурка“ контроверзната пензиска реформа во парламентот, без конечно гласање. Владата одлучи да го спроведе најважниот реформски проект

Read more