Изгласано „фамозното“ зонско паркирање во Карпош

Фејсбук статус на Славко Митевски, Советник од Левица во Општина Карпош На вчерашната 9-та седница на советот на општина Карпош

Read more

Левица изгласа поевтин паркинг во Град Скопје

Соопштение на Левица – Град Скопје. На петтата седница на Советот на Град Скопје, советниците на Левица го изгласаа намалувањето

Read more

Левица: Ветуваа монтажни паркиралишта со најмалку 300 паркинг места, а поставија рампи за наплата!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Свети Николе „Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски, во својата

Read more

Пазарџиите повторно на протести

Вчера протестираа пазарџиите од Зеленото пазарче, поради што сообраќајот во центарот на градот беше во колапс. Причина за протестот е

Read more