Градоначалникот на Кисела Вода се пофали, а граѓаните го демантираат на Фејсбук

Иако градоначалникот на Кисела Вода Орце Ѓорѓиоски се пофали дека го решил проблемот на граѓаните коишто живеат на ул. Банско,

Read more