Левица: Народниот правобранител Насер Зибери си купи џип од 40 илјади евра

Реакција на Политичката партија Левица Народниот правобранител и кандидат за премиер од редовите на ДУИ, Насер Зибери, се поднови со

Read more

(Фото) Народниот правобранител ќе отвори постапка за цементарницата Усје

„Доцна во текот на вчерашниот ден добив дополнителни фотографии од дворот на цементарница Усје. Ве известувам дека Народниот правобранител ќе

Read more