Левица: И компанијата на синот на Џафери дел од списокот на МЕПСО

Реакција на Левица – Сектор енергетика Компанијата „У ПОВЕР“ ДОО експорт-импорт Скопје, во сопственост на синот на фракционерот во ДУИ

Read more

Фирма на синовите на Муса Џафери добила тендери од два милиони евра само во 2021 година

Компанијата за трговија и снабдување со електрична енергија У-Повер, чиј косопственик е синот на поранешниот министер и вицепремиер од ДУИ

Read more

ДУИ, Муса Џафери и Горно Нерези – пријавен и непријавен имот во антикорупциска

Село Горно Нерези е познато по манастирот Свети Пантелејмон изграден во 1164 година кој со својата архитектура, а особено живопис

Read more