Јанески: Прогресивните млади во Македонија изгласаа и имаат пратеничка група во Собрание

Џабе ви уцени. Џабе ви вработувања. Џабе ви милиони кеш. Џабе ви тајни ебани служби. Џабе ви медиуми. Џабе ви

Read more

Што предвидува Левица во својата програма за младите?

Формирање на повеќенаменски младински културни центри (МКЦ) на територијата на цела Република – за социјализација, концерти, изложби, проекции, промоции, едукативни

Read more

(Видео) Левица испрати порака за младите и студентите

Партијата Левица ги посочи младите како пресудната политичка сила во Република Македонија, која ќе треба час поскоро да ја преземе

Read more

Поповска: Младите губат интерес за изучување занаетчиство во Македонија

Антропол: Колкаво е значењето на занаетчиството во Македонија? Поповска: Занаетчиството има големо значење за Македонија и тоа по неколку аспекти:

Read more

Моќен говор на матурантката Ивона: Ние ќе победиме

На XI ораторски вечери кој се одржаа на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип млади студенти и средношколци

Read more

(Видео) Ристов: Младите не се аполитични туку директни учесници во политиката преку Левица

 Членот на Президиумот на #Левица Бранко Ристов во гостувањето на Инфомакс.  “Не е точно дека младите се аполитични и песимисти, нашето членство

Read more