Мишустин: Дедоларизацијата на трговскиот блок предводен од Русија е речиси завршена

Уделот на националните валути во трговијата на ЕАЕУ во моментов изнесува 90%, според рускиот премиер Михаил Мишустин. Уделот на националните

Read more