Иран лансираше ракета во вселената за истражувачки цели

На 26 Јуни  Иранската државна телевизија објави дека Техеран има лансирано ракета со цврсто гориво во вселената за истражувачки цели.

Read more

Левица: Шеќеринска вршела мобинг врз вработените во Министерството за одбрана

Реакција на Политичката партија Левица. До Левица се обратија вработени од Министерството за одбрана, кои биле жртви на мобинг од

Read more

Чии синови ќе праќаш да гинат Славјанке?

Фејсбук статус на Мартин Јованоски. Славјанка ќе праќала војска во Украина ако НАТО тоа го побара… Чии синови ќе праќаш

Read more

Реакција од амбасадата на Руската Федерација заради изјавата на министерката Славјанка

Со изненадување се запознавме со изјавите дадени последниве денови од министерката за одбрана на РСМ г-ѓа Петровска во врска со

Read more

Шеќеринска набавува колачи во вредност од три милиони денари

На страната на јавни набавки објавен е оглас од Министерството за одбрана каде министерката Радмила Шеќеринска планира да набави колачи

Read more