Eкс директори на СДСМ во тепачка со фалангата – Апасиев ироничен: СДС се урбани луѓенца

Во Краков се случи тепачка меѓу ракометните навивачи. Во тепачката од фотографиите се гледа дека се вклучени екс директорот на

Read more