Скот Ритер: Сите F-16 кои пристигнуваат во Украина ќе бидат соборени во рок од еден месец

Откако Данска и Холандија најавија дека ќе му ги дадат на Киев долго бараните Ф-16, се огласи поранешниот разузнавач Скот

Read more

Медведев: Светот може да живее без наредби од Запад, спасот е во економските сојузи

Светот може да се развива без инструкциите на Западот и неговото мешање во внатрешната политика на различни земји, изјави денеска

Read more