Симоњан: Напаѓачите не се од ИСИС, тоа се Украинци

Главната уредничка на ТВ РТ и на Спутњик, Маргарита Симоњан, изјави дека руските власти веќе утврдиле кој учествувал во терористичкиот

Read more