Левица: Македонското непроценливо културно богатство гние по депоата во Албанија

Реакција на Левица – Сектор култура Пред повеќе од една декада од црквите од Западна Македонија беа украдени дваесет икони

Read more

Промоција на монографии за македонските православни цркви и манастири

Соопштение од КИЦ – Културно информативен центар – Скопје Промоција на монографии за македонските православни цркви и манастири  Датум и

Read more