(Видео) Левица: Штипските бранители по втор пат одбиени од страна на општина Штип

Соопштение на Ангеле Михајловски – член на Советот на општина Штип при политичката партија Левица Почитувани сограѓани, Иницијативата поднесена од

Read more

Левица: Со племенски манири, територијални претензии и никаков соживот нема чекор кон Европа и светот

Реакција на Левица – ЛО Тетово Во 21 век кога светската цивилизација претендира да се колонизора на Марс, албанците од

Read more