Фабриката „Треска‘‘ не смее да биде простор за бизнис и партиски интереси

Фејсбук статус на Владемир Огненовски – Советник од Политичката партија Левица во Општина Центар Фабриката “Треска” не смее и не

Read more

Одобрен амандманот на Левица – Центар за манифестацијата во чест на Горан Стефановски

„Додатно, вработените од засегнатите сектори, иако со работно време до 16 часот, присуствуваа до крајот на вчерашната седница која траеше

Read more

Центар нема потреба да се шири кон Водно, само треба да се ослободи од канџите на урбаната мафија

„Еден пороен дожд, и обрушување на земјиште кое лесно можеше да биде фатално по некој до работниците, некое семејство да

Read more

Левица: Узурпирани тротоари пред Министерството на Груби

Реакција на Левица – ЛО Центар за узурпацијата на тротоарите и јавниот простор пред Министерството за политички системи на Артан

Read more