Левица: Градоначалникот Марин секој ден со нови луксузи на сметка на општината – се подновил со телефон од 100 илјади денари

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Аеродром На лудилото во општина Аеродром му нема крај, градоначалникот од

Read more

Левица – Аеродром: Бескрупулозно трошење на народните пари – Марин знае дека му доаѓа крајот

Денес на страната на Левица – Аеродром објавија реакција за расипничкото владеење и претерано трошење на општинскиот буџет од страна

Read more

Левица: Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Аеродром: ”Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани

Read more

Левица: Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Аеродром „Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин

Read more