Концерт на дувачкиот квинтет „Phil-Harmonic“ вечерва на Денови на македонска музика 2023

Вечерва,понеделник (25 септември) со почеток во 20 часот во Филхармонија во рамките на втората сезона на манифестацијата „Денови на македонска

Read more

Концерт џез трио Кондовски / Дробицки / Омерагиќ во КИЦ

На 29.6 (четврток) со почеток од 20 часот во Културно информативен центар Скопје- Салон 19:19 ке се одржи КОНЦЕРТ ЏЕЗ

Read more

Хуманитарен концерт ‘За класната’ во Филхармонија во организација на Симон Трпчески со соучениците од 4А од генерација 1994-1998 од Инструменталниот оддел на МБУЦ – „Илија Николовски Луј“

Вечерва, со почеток  од 19 часот во Филхармонија , во организација на ученици од генерација 1994-1998 од Инструменталниот оддел на

Read more