Во Битола ќе нема руски почесен конзул – руското МНР одговори: Ова е политички мотивиран непријателски гест и провоцира наша возвратна реакција која секако ќе следи

Министерството за надворешни работи на Русија соопшти дека Македонија ја информирала за повлекувањето на согласноста за воспоставување на функцијата почесен

Read more