Слезенковски: Политика или политиканство?

Пишува: Слезенковски Кирил – член на Централниот комитет при политичката партија Левица Политиката треба да претставува група на луѓе која

Read more

Слезенковски: Нашата иднина се крои во други држави

Пишува: Слезенковски Кирил – член на Советот во Општина Илинден при политичката партија Левица Нашата иднина се крои во други

Read more