Левица: Ова е само нов почеток за Лазаров – даваме поддршка со верба дека ќе донесе уште многу радост за Македонија

Соопштение на Левица – Сектор спорт Величествено испраќање на величествениот Кирил Лазаров. Кире Лазаров е жива легенда на македонскиот спорт,

Read more