Надлежниот инспекторат одговори по пријавата на Левица за прекршувањето на мерка изолација од заразените пратеници

Одговор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат – Сектор за инспекциски надзор по Пријава – Известување за грубо прекршување на

Read more

Зошто не отвoрам врата и одбивам да бидам попишана!

„Кога државата ќе дојде до работ на својата пропаст и постои само во привиден и ништожен облик, кога општествената врска

Read more