Апасиев: Левица е про ЕУ – единствено политиките на СДСМ и ДУИ се анти ЕУ

Во вчерашното интервју за „Аргумент +“, претседателот на Левица, Димитар Апасиев повторно потврди дека Левица не е анти ЕУ партија,

Read more