Јован Јанев: Милионите се потрошни – идеалите се вечни

Обраќање на Јован Јанев, модератор на Црвена Младина – Штип во склоп на првиот Летен Камп “2 Август” организиран за

Read more

Летен камп за идеолошка надградба на политичкиот подмладок на Левица

Подмладокот на Политичката партија Левица деновиве организира летен камп за идеолошка надградба на своите најмлади членови. Летниот камп „2 Август”

Read more