Мециновиќ до ЗНАМ: Дали кога агитиравте за Преспанскиот договор со кој се избриша АСНОМ од Уставот, мислевте дека тоа ќе биде последниот услов?

Мециновиќ до ЗНАМ: Дали кога агитиравте за Преспанскиот договор со кој се ИЗБРИША АСНОМ од Уставот, мислевте дека тоа ќе

Read more

Мециновиќ: Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот?

Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот, зошто некои политичари се информираат само преку мејнстрим медиуми и ЗОШТО

Read more

Исмаил: Одговор на прашањето, кој се плаши да коалицира со ВМРО-ДПМНЕ

Со наближување на денот на парламентарните избори, закажани за 8 ми мај, и речиси сигурниот пад на СДСМ, коалицирањето со

Read more

Аврамовска: ДПМНЕ никогаш не го напаѓаше ЗНАМ, нападите беа упатени кон Левица

Hristijan Mickoski, ајде да ги расчистиме работите, за да нема нејаснотии. Вие, односно вашата партија никогаш не ја нападнавте ЗНАМ

Read more

Максим Димитриевски како пратеник тврдеше дека двојазичните униформи се лага

Во 2017 година, тогашниот пратеник Максим Димитриевски, по прес конференцијата на лидерот на СДСМ Зоран заев, на која соопшти дека

Read more

Ванковска: Како може некој да Знае, а не се сеќава како лидерот им го поддржа Преспанскиот договор

Како може некој да ЗНАЕ, а да има толку куса меморија што наводно не се сеќава дека неговиот лидер одел

Read more